SERVERINGSTIPS

Rosalita nytes gjerne med ost og vin. Og den er nydelig på hjemmelaget grovt knekkebrød sammen med en bit pære eller drue. Den gjør seg aldeles utmerket sammen med andre smaker på ett koldtbord. Eller den kan smeltes med honning og valnøtter over.

Rosalita er nydelig på salat.

Rosalita ost med ripsgele med vanilje, ristet valnøtt, rips og sitronmelisse

Rosalita smaker fantastisk smeltet!

Rosalita på pizza…

Rosalita i omeletten 🙂

 

 

LYKKEROSE

LykkeRose kan nytes som den er med urter på grovt knekkebrød.

 

LykkeRose smaker himla godt sammen med friske bringebær og tomat.

LykkeRose er fantastisk flambert sammen med forvellede grønnsaker som tomat og ertebelger.’

For ikke å glemme:

LykkeRose smeltet på kjøttrettet, som f.eks på en hamburger!

(Den deilige retten på bildet ble solgt   under Gruhne Woche i Berling 2017, kom deretter på..)

 

RØDLIN

 

Rødlin smaker best med alt….

På speketallerken…

 

Rødlin med kjeks og druer…mmm…

Sidene er utviklet av